LEI

Sveriges enda ackrediterade tjänsteleverantör av LEI-koder

TJÄNSTER

Här berättar vi lite om de tjänster vi kan erbjuda våra kunder.

LEI-registrering i allmänhet är vår specialitet och vi är godkända av Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF).  LEI kan du läsa mer om här.

ASSISTERAD REGISTRERING

Assisterad registrering är en lösning för den som vill göra LEI-registrering för en tredje part. Det liknar på de flesta sätt en ordinarie ansökan om LEI-utgivande. Bland annat ger assisterad registrering moderbolag möjlighet att ansöka om LEI-kod för dotterbolag och fondbolag möjlighet att ansöka om LEI-kod för sina fonder. Dessutom ger det finansiella institutioner möjlighet att genomföra ansökan åt kunders räkning genom fullmakt.

MASSREGISTRERING

Detta är en tjänst som ger den som företräder ett stort antal juridiska personer möjlighet att ansöka om simultant utgivande av LEI-koder genom inmatning av nödvändiga bolagsuppgifter via smidiga Excel-mallar. Som inloggad användare i vår portal kan du enkelt ladda ner dessa mallar.

LEI-SUREMATCH

För att kunna matcha t.ex. interna kundregister mot GLEIS behövs kraftfulla algoritmer som kan jämföra poster som har registrerats på olika sätt och med olika parametrar. För att underlätta en sådan s.k. LEI-matchning kan vi erbjuda våra kunder LEI-SureMatch vilket innebär tillgång till programvaran Congruous som är framtagen för komplex datamatchning och avstämning.

 

Ackrediterad agent för LEI-utfärdande